Latest Games :

Trending Topic

Home » » U okviru jubilarnog Belgrade Beer Fest-a, u ulozi profesionalnih barmena našli su se Inspektor Blaža, Marina Kotevski, Ivan Tešanović i Miljan Milićević, kao i članovi grupe Sevdah Baby.

U okviru jubilarnog Belgrade Beer Fest-a, u ulozi profesionalnih barmena našli su se Inspektor Blaža, Marina Kotevski, Ivan Tešanović i Miljan Milićević, kao i članovi grupe Sevdah Baby.

Friday, August 17, 2012 | 0 comments

U okviru jubilarnog Belgrade Beer Fest-a, u ulozi profesionalnih barmena našli su se Inspektor Blaža, Marina Kotevski, Ivan Tešanović i Miljan Milićević,  kao i članovi grupe Sevdah Baby. Apatinska pivara organizovala je na štandu Jelen Piva VIP takmičenje u pravilnom točenju piva.  Prema oceni žirija, sastavljenog od urednika nekih od najuticajnijih medija, a predvođen Tomislavom Pasarićem, Horeka specijalistom ...

Ucesnici VIP takmicenja u pravilnom tocenju piva na Jelen standu
U okviru jubilarnog Belgrade Beer Fest-a, u ulozi profesionalnih barmena našli su se Inspektor Blaža, Marina Kotevski, Ivan Tešanović i Miljan Milićević,  kao i članovi grupe Sevdah Baby.
Apatinska pivara organizovala je na štandu Jelen Piva VIP takmičenje u pravilnom točenju piva.  Prema oceni žirija, sastavljenog od urednika nekih od najuticajnijih medija, a predvođen Tomislavom Pasarićem, Horeka specijalistom Apatinske pivare, u pravilnom točenju Jelen piva najbolje se snašla Djixx, pevačica grupe Sevdah Baby: Ovo takmičenje je strava! Svi smo se super zabavili, a ja sam i dalje prilično iznenađena što sam pobedila. Obećavam da ću ledeće godine braniti svoju titulu. Jelen je zakon!“


Vise o ovome OVDE!
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. UbiVrijeme - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger